Tack för att du använder byAxels webbplats och webbbutik. Webbutiken styrs av följande villkor. Läs dem noggrant innan du använder webbutiken. Genom att använda webbutiken och göra beställningar accepterar du villkoren. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och byAxel. byAxel förbehåller sig rätten att ändra eller ändra dessa villkor över löpande tid. Du ansvarar för att hålla dig uppdaterad om ändringar.

KÖPORDER OCH KONTRAKT

byAxel-produkter som beställs på www.byaxel.se eller genom vår kundservice sker med bindande avtal om produkten du angav när du tar emot ett e-mail till adressen du angav. Genom att göra en beställning accepterar du dessa villkor. byAxel kommer endast att sälja produkter till kunder över 18 år eller med godkännande från en förälder eller vårdnadshavare.

 

PRISER, AVGIFTER OCH BETALNING

Priserna är i svenska kronor, KR, och alla priser inkluderar moms. Priserna kan också visas i EURO €, US Dollar $ och Brittiska pund £. Vi accepterar följande betalningsmetoder:
MASTERCARD
VISA
AMEX
PAYPAL
KLARNA

Alla kredit- och betalkortsinnehavare är föremål för validering och godkännande av kortutgivaren och för att upprätthålla säkerhet och förebyggande  av bedrägeri. Det finns inga avgifter för att betala med kredit- eller betalkort.

 

LEVERANSVILLKOR

Webbutiken levererar endast till länder inom Europa. Webbutiken är öppen dygnet runt, men leveranserna sker måndag till fredag ​​med undantag för svenska helgdagar. Efter att ha fått en beställning, kommer vi att behandla och leverera din beställning på kortast möjliga tid. När din beställning lämnar vårt lager kan du ej hämtats ut eller mottagits inom 14 dagar efter ankomst kommer att skickas tillbaka till byAxel. Då kommer en avgift om 299 SEK att debiteras dig som kund för att täcka byAxels administrations-, frakt- och hanteringskostnader. Leveranser som ej hämtas ut eller tas emot har ej någon laglig rätt till att ångra köpet. Om du som kund vill att vi skickar igen kommer vi att debitera för frakt igen. Vi levererar med DHL, Schenker och UPS, och paketet kommer att levereras till leveransplatsen. Du får ett meddelande via e-post eller textmeddelande, beroende på ditt val. Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar och utanför Sverige är mellan 5-8 arbetsdagar efter att din beställning är klar.

RETURER

Om du vill returnera en vara måste du ta emot varan inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Du kommer att få en full återbetalning för varan, exklusive fraktkostnader, inom 30 dagar från det att vi tar emot varorna. Men det kommer förmodligen att gå mycket snabbare. Så snart vi har fått returen kommer vi att informera dig via e-post. Du får bara returnera en artikel som köpts från webbutiken om den är i perfekt skick. Detta innebär att varorna är oanvända. Originalförpackning måste också returneras. byAxel.se accepterar inte returer av produkter som använts, är smutsiga, tvättade eller skadade på annat sätt. Om en produkt returneras och är skadad på något sätt, returneras produkten till kunden.

Returadress:
byAxel
Södra Promenaden 9
211 29 Malmö
Sverige


PERSONLIGA DATA

Du förväntas att använda din information för att vi ska tillhandahålla tjänster till dig. Detta kommer att omfatta hantering av beställningar för frakt, SMS-meddelande om leveransstatus, din kontohantering, kreditkontroller, information om nya tjänster, nyhetsbrev eller andra marknadsföringstjänster om ändringar eller förbättringar av våra tjänster via e-post från byAxel. Din information kan användas för att förbättra webbplatsens design och layout. Vid problem med leverans kommer vi att använda informationen för att komma i kontakt med dig. Vi lämnar aldrig ut information till tredje part för marknadsföring utanför byAxel. Uppgifterna vidarebefordras till tredje part. Till exempel vidarebefordrar byAxel information till leverantörer och avsändare i samband med leveranser. Dina data lagras bara så länge som det behövs. Du har rätt att kontakta oss. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen korrigeras eller raderas. När du vill kan du avslut din prenumertion med din personliga information för marknadsföringsändamål (t.ex. skicka kataloger, nyhetsbrev eller erbjudanden).

KORTKÖP
Att göra kortköpi vår webbutik är så säkert som möjligt då all information sker krypterad form med Secure Sockets Layer (SSL). Detta innebär att informationen skickas till en säker anslutning och din kortinformation inte kan läsas av utomstående. Alla kunder som betalar med kort är föremål för valideringskontroller. byAxel förbehåller sig rätten att försena alla beställningar om bedrägeri misstänks. Av säkerhetsskäl lagrar vi ingen betalningsinformation i vår databas.